background

Foto's bestellen


(Gewijzigd: 1 januari 2013)


1) Foto-afdruk:

          10 x 15 cm: € 1,00

          15 x 22 cm: €1,50

          20 x 30 cm: €3,50.

Bedragen zijn 1:1 doorberekende prijzen van de ontwikkelservice. Exclusief verzendkosten: € 3,25 (tenzij aan huis afgehaald). Zowel bij andere formaten of bij 6 of meer afdrukken van 1 foto: prijzen op aanvraag (waarbij de ontwikkelservice de korting bepaalt).


2) Foto-bestand, zonder naamstempel: € 10,00.

Bestemd voor particulier gebruik, tot 1.600 x 2.400 pixels (resolutie: 200 ppi). Deze foto-bestanden zijn voor eigen gebruik en niet bestemd voor publicatie middels internet (inclusief social-media), drukwerk of anderzins, tenzij daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. Aflevering vindt plaats middels e-mail of Dropbox. Levering op DVD: € 3,50 per DVD.


(Naamstempel is de vermelding van "foto: johnvanderkaap.nl", "foto: john van der kaap" of "www.johnvanderkaap.nl" linksonder op de foto.)


3) Foto's ten behoeve van gebruik voor internet-doeleinden (inclusief social-media), drukwerk, tijdschrift, krant of anderzins. Hiervoor gelden de prijzen die hiervoor in Nederland gebruikelijk zijn. Vraag per e-mailbericht vrijblijvend om een prijsopgaaf.


Bestel-informatie Stuur uw verzoek/opdracht per e-mailbericht (website@johnvanderkaap.nl> aan onder toevoeging van de door u bedoelde foto en met vermelding van de volgende gegevens:

     • uw naam, adres en woonplaats

     • eventueel uw telefoonnummer

     • type foto (Afdruk, Digitaal-met-naamstempel, Digitaal-zonder-naamstempel)

     • het door u gewenste formaat (in pixels of in centimeters)

     • het gebruiksdoel

     • onder gelijktijdige overmaking van het te betalen bedrag op NL26 INGB 0003 6090 19 tnv J.G. van der Kaap.

Levertijd: maximaal een week (tenzij anders aangegeven). Indien een snellere levering gewenst is, kunt u telefonisch contact opnemen met <+31641705709>.


Auteursrechten Het gebruik van de foto en/of het fotobestand voor een ander doel dan bij de bestelling is afgesproken, is niet toegestaan. Er vindt geen overdracht van auteursrechten plaats, tenzij dat uitdrukkelijk schriftelijk is vastgelegd.